De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

Huidverstrakking

Door middel van eMatrix behandelingen (gezien op RTL4, RTL5 en SBS6)

  

Waarom zou u de keus maken voor eMatrix?
  • eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode.
  • De behandeling met de eMatrix is ook geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld littekenweefsel.
  • De eMatrix methode is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde. Uniek is dat de zon slechts maar 1 tot 5 dagen voor en na de behandeling vermeden hoeft te worden.
  • eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten van het gebruik van deze behandelmethode.
  • Een eMatrix behandeling wordt in de salon uitsluitend uitgevoerd door een HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeut. Zij is tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Hierdoor is het mogelijk dat eMatrix behandelingen (bijv. bij acne littekens) worden vergoed door de zorgverzekeraars. 

 

Wanneer is een eMatrix geschikt?

EMatrix creëert een nieuwe huid, zonder een lange herstelperiode. De behandeling is zeer geschikt bij rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze verkleuringen en bij huidoneffenheden zoals grove poriën. 


Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Het hangt van de conditie van de huid en het gewenste resultaat af hoeveel behandelingen u nodig heeft. Geadviseerd wordt meestal om 1 tot 3 behandelingen met een interval van 6 weken te doen.

Ga naar de prijslijst van ematrix.

 

Hoe werkt de behandeling?

Ematrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven. Deze gefractioneerde radiogolven maken minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag, terwijl in de onderste huidlaag juist bewust en doelgericht zo veel mogelijk schade wordt aangericht. Het herstelproces wat hier op volgt creëert een nieuwe huid van binnenuit: 'sublative rejuvenation'.

 

Wat de doen met de zon?

Totdat uw huid na de behandeling volledig hersteld is, moet u intensief zonnen vermijden. Het is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling hoe lang dit duurt. Gemiddeld moet u rekenen op 1 tot 5 dagen. 

 

Behandeling pigmentvlekken 

Voor                                             Na 1 behandeling

 

U kunt op de bovenstaande foto's het resultaat na 1 eMatrix behandeling zien. U ziet een duidelijk afname van de donkere pigmentvlek en een mooier huidoppervlak.

 

 


Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl