De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

Ontharen

De nieuwe revolutionaire technologie van ELÕS voor definitief ontharen zorgt ervoor dat ongewenste haargroei, snel, makkelijk en pijnloos wordt verwijderd en niet meer terugkomt.”

 

Overbeharing behoort nu tot het verleden.

 

Snijwondjes van het scheren en ingegroeide haren behoren met de definitieve ontharen methode van ELÕS tot het verleden. Door het ELÕS ontharen bespaart u tijd en geld en u kunt vertrouwen op gladde, sexy en haarvrije huid.

 

Hoe werkt het definitief ontharen van uw huid?

De technologie van de ELÕS waar de huitherapeut mee werkt is veiliger en effectiever dan de traditionele laser- of IPL-technieken. Dit komt omdat de Elõs gebruik maakt van twee energiebronnen, licht/laser en radiofrequentie. In tegenstelling tot andere methoden is de Elõs wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur.  Dus ook het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar kan.

 

Vergoeding door zorgverzekeraars bij definitief ontharen  

Omdat de huidtherapeut HBO-geschoold en BIG- en kwaliteitsgeregistreerd is en er wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur heeft Cosmetique Totale (het bedrijf dat bij ons de huidtherapie behandelingen uitvoert) een goede naam bij de zorgverzekeraars. Ontharingsbehandelingen in het gelaat worden hierom dus ook vergoed door zorgverzekeraars.

 

Wat zijn de kosten voor definitief ontharen?

Het verschilt per gebied wat het kost om uw gezicht of lichaam te laten ontharen. In de prijslijst ELÕS treft u een indicatie voor alle ontharingsbehandelingen. Vanaf € 45,- is het al mogelijk om definitief te ontharen.

 

Definitief ontharen advies

Ik adviseer u om een vrijblijvend een afspraak te maken voor een intakegesprek met de huidtherapeut Mariëtte. Tijdens dit gratis adviesgesprek maakt zij een behandelplan voor het definitief ontharen. U hoort zo meteen wat de kosten zullen zijn van de ontharingsbehandelingen en of dit in uw geval wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Met een ‘proefflits’ kunt u ervaren het een laser-ontharen behandeling met de ELÕS aanvoelt.

 

Bel voor een gratis consult bij de huidtherapeut t.w.v. € 25,00 naar 0515411229

 

 

 

Ondanks de naam ‘definitief ontharen’ of ‘permanent ontharen’ kan het soms voorkomen, dat er na hormoonschommelingen (zoals in de overgang of tijdens/na een zwangerschap) nieuwe haargroei aan wordt gemaakt. Als dit het geval is, dan adviseren wij u langs te komen voor een herhaalbehandeling voor het permanent ontharen. Ontharen d.m.v laserontharing met de Elõs-methode is hiervoor uitermate geschikt

 


Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl