De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

Samenwerking salon

 

Samenwerking Cosmetique Totale met de salon

 

Met regelmaat bezoekt Mariëtte, huidtherapeute van Cosmetique Totale, De Ontspannerij.

 

Bij Mariëtte kunt u verschillende behandelingen ondergaan zoals: acne, acne littekens, ontharen, couperose, pigmentvlekken, medische peelings, huidverstrakking, huidtherapie en schimmelnagels/kalknagels.

 

Waarom is er gekozen om met Cosmetique Totale samen te werken?

Het leek mij een mooie aanvulling op de bestaande behandelingen in de salon. Cosmetique Totale is een bedrijf dat is uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van laserbehandelingen en werkt met hoogwaardige medische behandelmethoden. Daarnaast willen zij net als het Ministerie van Volksgezondheid dat de kwaliteit van laserbehandelingen gewaarborgd is. Daarom worden alle behandelingen uitgevoerd door een kwaliteit geregistreerde paramedisch specialist met een BIG-registratie.

 

De specialist van Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. Ze gaat voor veiligheid en effectiviteit en daarom werkt ze met lasers die het CE en FDA certificaat  heeft op de apparatuur als ook op de behandeling. Ik vind het belangrijk dat er op deze manier gewerkt wordt, zodat ik u met een gerust hart aan de handen van de huidtherapeut kan overlaten.

 

Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, kunnen zij ook op doktersvoorschrift werken en worden veel behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed.

      

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl