De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

Anti rimpel BH

Kent u dat? 's Ochtends wordt u wakker en dan hebt u van die diepe en/of minder diepe verticale rimpels in uw decolleté. Het slapen op uw zij is een van de veroorzakers van deze rimpels, maar ook teveel zon is een grote boosdoener. Zoals met elke rimpel begint het met fijne lijntjes, maar deze fijne lijntjes worden alsmaar dieper.

 

Gelukkig is daar nu de decolleté bh! Deze bh draagt u 's nachts en zorgt ervoor dat de borsten min of meer op hun plaats worden gehouden. Hierdoor wordt er voorkomen dat als u op uw zij slaapt er rimpelvorming ontstaat. Tevens trekken bestaande rimpels glad en dit is echt uitzonderlijk!

 

 

De bovenstaande foto's zijn genomen voor een wetenschappelijk testrapport, door CERCO Parijs. De dame op de foto is een vrouw van midden in de vijftig. 

 

Door het gebruik van deze speciale anti rimpel bh zult u na 1 nacht al merken dat uw rimpels minder diep zijn. Na 7 tot 14 nachten heeft de bh haar werk gedaan en zullen uw rimpels zijn verdwenen.

 

Wilt u uw decolleté extra goed verzorgen en nog betere resultaten behalen dan adviseer ik u om de Ante of de Intensive Lotion van Rosel Heim voor het omdoen van de bh aan te brengen op de huid.

 

De decolleté bh is heel gemakkelijk te gebruiken en is voor iedere vrouw geschikt. 

 

Nog meer rimpelvorming 's nachts tegengaan? Kijkt u ook eens hier

 

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl