De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

eMatrix

eMatrix is een revolutionair huidverjongings- en huidverstrakkingsapparaat dat in Amerika al een ware hype heeft veroorzaakt. Bekende filmsterren zijn dol op de eMatrix. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de eMatrix te vertellen en staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje niet onder stoelen of banken.

Sinds de introductie van de eMatrix door Cosmetique Totale begin 2010 in Nederland is de eMatrix door zijn spectaculaire resultaten ook direct een must have voor veel bekende Nederlanders.
De daarvoor speciaal opgeleide huidtherapeuten passen de eMatrix behandeling toe bij onder andere: huidverstrakking, acne littekens, ouderdomsvlekken, grove poriën, pigmentvlekken, couperose enz.


 

 

Wat voor resultaat kunt u verwachten?
eMatrix zet het lichaam aan nieuwe aan huid aan te maken zonder lange herstelperiode. De behandeling kan worden ingezet voor zeer veel verschillende “huidproblemen” zoals: rimpels, pigmentvlekken, huidverzakking, littekens, acne littekens, bruine en rood/roze kleurverschillen en huidoneffenheden zoals grove poriën.


Hoeveel behandelingen heeft u nodig?
Aanbevolen wordt 1 à 3 behandelingen te ondergaan met een tussentijd van gemiddeld 6 weken. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft hangt af van de conditie van uw huid en het eindresultaat waar u naar toe wilt werken.


Hoe werkt de eMatrix?
De eMatrix werkt op basis van gefractioneerde radiogolven die minuscule gaatjes maken in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creëert een nieuwe huid van binnenuit: ‘sublative rejuvenation’.

Hoe zit het met de zon na de behandeling?
Intensief zonnen moet u even mee wachten totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling duurt dit gemiddeld 1 tot 5 dagen.

 

The World’s First RF Only Fractional Skin Resurfacing Device.

  • eMatrix resulteert in een unieke combinatie van rimpelreductie, pigmentverbetering, het verkleinen van de poriën, littekenherstel, huidverstrakking en lifting met een extreem korte herstelperiode
  • eMatrix is eveneens geschikt voor de behandeling van het lichaam voor bijvoorbeeld littekenweefsel
  • eMatrix is mogelijk voor elke huidskleur, van blank tot negroïde
  • eMatrix is CE en FDA goedgekeurd. Wetenschappelijke studies bevestigen de resultaten
  • eMatrix behandelingen worden in De Ontspannerij alleen uitgevoerd door HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten. Zij zijn tevens lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten
  • eMatrix behandelingen (bijv acne littekens) worden doorgaans door de zorgverzekeraars vergoed

 

Één keer in de drie weken zijn de huidtherapeutes van Cosmetique Totale aanwezig in schoonheidssalon  De Ontspannerij. U kunt dan ook een afspraak maken bij De Ontspannerij.

 

Kijk wanneer Cosmetique Totale bij De Ontspannerij is.

 

 

 


Acne litteken behandeling door Cosmetique-Totale

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl