De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

ELÕS

Met regelmaat bezoekt Mariëtte, huidtherapeute van Cosmetique Totale, De Ontspannerij met de ELÕS.
Met de ELÕS kunt u verschillende behandelingen ondergaan zoals: definitief ontharen, pigment verwijderen, couperose dichtbranden en huidverstrakking.


Ontharen
De ELÕS methode is een veilige en effectieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haargroei. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen; voor alle huidkleuren, van blank tot negroïde. Met de ontharingsbehandelingen kan de huidtherapeute naast donkere haren ook blonde haren verwijderen. In 85% van de gevallen zal de behandeling voor definitief ontharen aanslaan. Vaak zijn er meer behandelingen nodig als het haar als gevolg van hormonen (bv overgang) is ontstaan.
ELÕS bestaat uit twee energiebronnen: radiofrequentie & licht. Hierdoor wordt definitief ontharen veel veiliger en effectiever. Haar groeit in verschillende fases, er zullen daarom meerdere behandelingen nodig zijn. Het aantal behandelingen kan per gebied en per persoon verschillen. Haar dat behandeld is, zal niet meer terugkomen. Er kunnen echter wel slapende haartjes actief worden, bijvoorbeeld in de menopauze. Het is daarom beter om in plaats van permanent ontharen over permanente haarreductie te spreken. Afhankelijk van uw verzekering, is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de behandeling van overbeharing in het gelaat.

 

Pigment / couperose
Een van de aspecten van huidveroudering is de verkleuring van het gelaat. Onder invloed van de zon kunnen pigmentvlekken ontstaan. Soms is er sprake van donkere verkleuringen, die onder invloed van de zon heviger worden. We spreken dan over een door de zonbeschadigde huid. Kleine spinnetjes of couperose kunnen verergeren door temperatuurwisselingen, door bijvoorbeeld vanuit de warmte direct in een airconditioned ruimte te stappen.
Daarnaast kunnen met het klimmen der jaren op de handen ouderdomsvlekken ontstaan. De ELÕS behandeling maakt korte metten met deze ongewenste huidverkleuringen. Voor het opfrissen van het gehele gelaat, adviseren we de Fotofacial kuur. Uw huid krijgt weer een mooie egale teint, poriën verkleinen en kleine rimpels zullen vervagen. Kortom uw huid ziet er weer stralend en fris uit.
Het is ook mogelijk om met ELÕS alleen de handen of een enkel spinnetje of pigmentvlekje te behandelen.

 

Huidverstrakking - Refirme voor een liftend effect
Bij de ELÕS behandeling wordt gebruik gemaakt van bipolaire radiofrequentie en infrarood. De energie van de ELÕS flits stimuleert de fibroblasten om collageen aan te maken, hetgeen tot verstrakking leidt. Gelijktijdig wordt de aanmaak van elastine geactiveerd, hetgeen na verloop van tijd zichtbaar wordt. Door het liftende effect vervagen de rimpels en komen de gelaatscontouren terug. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van koeling om de buitenste huidlaag te beschermen.

Vergoedingen / prijzen
Omdat er gewerkt wordt met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten die zijn aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten) heeft Cosmetique Totale een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed.
Kijk zelf uw zorgverzekeringspolis na of dit ook voor u geldt. Of neem telefonisch contact op met uw contactpersoon bij uw zorgverzekeraar. U kunt aangeven dat u graag wilt weten wat de voorwaarden voor u zijn om ontharingsbehandelingen, pigment- of couperose behandelingen in het gelaat vergoed te krijgen als u wordt behandeld door een huidtherapeute.
Een verwijsbrief van uw huisarts is vaak ook noodzakelijk voor de vergoeding.
Na een behandeling bij de huidtherapeute krijgt u de factuur toegestuurd die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

 

 

          

 

 

 

Kijk wanneer Cosmetique Totale weer bij De Ontspannerij is.

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl