De Ontspannerij

Schoonheidssalon

Rodina Altenburg

Schoonheidsspecialiste

 

Specialiteiten:

 

Huidverjonging

Huidverbetering 

Permanente make-up

Definitief ontharen

Cryolipolyse 

Transformage 

 

 

 

 

 


 

Privacyverklaring

 

 

Pure Skin Lift

TransformAge Pure Skin Lift is pure vormgeving, lifting en volume geven aan het gezicht met een bijzondere manuele techniek. De dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied worden namelijk getraind vanuit de mond, zodat zij de nodige spierspanning (terug) krijgt om de
zwaartekracht te weerstaan. Het gezicht krijgt zijn natuurlijke, strakke vorm en volume terug en de contouren worden versterkt.

 

Het verschil tussen volume en lifting

De meeste huid verbeterende technieken zijn gebaseerd en gericht op het extra aansturen van de collageen aanmaak om zoveel mogelijk stevigheid en volume aan de huid te kunnen geven. Dit volume ontstaan uit extra collageen aanmaak, is alleen echter niet voldoende. Er moet ook voor gezorgd worden dat het collageen op zijn plek blijft. Dit realiseren we met de Pure Skin Lift (ook met de 3D Skin Fitness Massage) door het botweefsel te triggeren om een verbetering te krijgen van de botdichtheid en volume, de gezichtsspieren te trainen om meer spierkracht en spiermassa te creëren en om de zwaartekracht te weerstaan.

 

De dieper gelegen gezichtsspieren in het wanggebied worden getraind vanuit de mond zodat daar spierspanning en spiervolume toenemen en een liftend effect ontstaat. 

Getrainde gezichtsspieren zorgen niet alleen voor een goede fundering en het ondersteunen van het collageenweefsel, maar hebben ook emotionele waarde doordat een anti-stresseffect optreedt. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat bij verandering van gezichtsexpressie, de stemming van een persoon mee verandert.

 

De 3 manuele technieken die gebruikt worden zijn:

1. Manuele lymfedrainage

Een zachte ritmische massage richting de lymfeknopen om de afvalstoffen te verwijderen. Het heeft een zuiverend en voedend effect. De vochtdoorstroming wordt gestimuleerd, de weerstand verhoogt, het stressniveau daalt en het hormonale stelsel wordt geoptimaliseerd. Kortom een heerlijke zachte massage die zeer effectief is.

 

2. Voorbereidende massage en drukpunten 

Door meer doorbloeding en ontspanning te geven in het gelaat komt het lichaam in een diepe ontspanningsstand. Deze ontspanningsstand is belangrijk om het lichaam tot rust te laten komen en de huid de mogelijkheid te geven om herstellen en te regenereren. 

 

3. Massage vanuit de mond

Deze mondtechniek zorgt voor meer expressie en volume. Met de wijsvinger en de duim wordt het wanggebied gekneed, hiermee kunnen we sculpturen en beeldhouwen.

 

 

Resultaat: een natuurlijke facelift!
Je ervaart een diepe, warme en tintelende sensatie zelfs lang nadat de behandeling is gedaan. De intense effecten op het zenuwstelsel geven bovendien een gevoel van diepgaande ontspanning.

 

Je gezicht krijgt direct al na 1 behandeling zijn natuurlijke, strakke vorm terug. Daarnaast wordt de expressie aangescherpt en worden contouren versterkt. Om tot een optimaal huidbeeld te komen zijn behandelingen in kuurvorm aan te raden.

 

Vanaf slechts één behandeling per week, gedurende een aantal weken, zal de huid aanzienlijk verbeteren en het huidvernieuwingsproces versnellen waardoor een natuurlijke facelift te zien is. Het uiteindelijke resultaat is uiteraard afhankelijk van de individuele huidcondities die per persoon verschillen.

 

Combineren
TransformAge Pure Skin Lift kan worden gebruikt als een alleenstaande behandeling, maar is daarnaast ook een mooie aanvulling op de 3D Deep Tissue Pressuur en de Facial Cupping van TransformAge.

 

Kuur huidverjonging / huidverbetering
Voor een optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Naarmate een kuur vordert wordt het spierweefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt jouw persoonlijke behandelfrequentie vastgesteld. 

 

 

Schoonheidssalon

'De Ontspannerij'

Scharnestraat 13

8601 BB Sneek


Telefoon

0515-411229


E-mail

info@ontspannerij.nl